Aromaterapi

Aromaterapi er bruk av eteriske oljer gjennom massasje eller andre former for terapi. Timane blir skreddarsydd kvar enkelt person sine behov, der både fysisk og mental balanse er sentralt. Aromaterapi er velvære for både barn og vaksne.

Klassisk massasje

Klassiske massasje hjelper deg å vera tilstades i kroppen, og er ei blanding av svensk massasje, akupressur, lymfedrenasje og bindevevsmassasje. Det fremmer sirkulasjon, løyseropp i anspente musklar, og får fart på avfallssystemet. Når kroppen får massasje og slapper av vil den produserer oxytocineit fred-og-ro hormon. Det gir kjensle av velvære, og ein finn indre ro. Ein avslappa kropp gir betre sirkulasjon, lågare skuldre og mindre stress.

Pris:

30 minutt 500.-
1 time 850.-
1.5 time 1200.-

Lymfedrenasje

Lymfedrenasje er ei massasjeform som hjelper kroppen sitt system til avrensing. Metoden bidrar til auka produksjon av kvite blodlegeme og antistoff, hjelper kroppen å kvitte seg med avfall og balanserer væskene i kroppen.

Pris:

1 time 850.-
1.5 time 1200.-

Svangerskapsmassasje

Ønsker du velvære iløpet av svangerskapet? Massasjen skreddersys med hensyn til tremester og behovet til kroppen. Det brukes mild massasjeolje, og du får ligge komfortabelt og til det beste for babyen og magen.

Pris:

1 time 850.-

Babymassasje

Dette er eit kurs til omsorgspersonane rundt babyen, og består av 4 timar opplæring fordelt over to månader. Du lærer grunnleggande milde teknikkar, lærer om trygge produktvalg, søvnmønster, hjelp til fordøyelse og mage, og korleis tilpasse massasjen til det veksande barnet. Babymassasje er velvære og styrker samspelet mellom deg og baby: Ein god og nær måte å gi omsorg og kjærlighet på.

 

Pris:

4 time 2999.-

Lydbad

Syngeboller i krystall avgir lyd som hjelper deg og kroppen inn i eit roleg og avslappa modus.  Thetafrekvensen i lyden er ein form for lydmassasje, der du trygt blir leia inn i djup kvile og kontakt med kroppen.

Sammen med eteriske oljer tilbyr eg denne formen for lydhealing på benk til deg som ønsker ei reise innover i deg sjølv.

Pris:

30 min 500.-